Put me in your dry dream, or put me in your wet, if you havn't yet, no if you havn't yet

Molly Moon var min favoritbok när jag gick i fyran-femman. Molly Moon var en ful flicka på ett barnhem som styrdes av en, som jag minns det, sadistisk kvinna med hybris. Molly Moon hittar en dag i ensamheten en hemlig bok, boken berör ämnet hypnos och efter träning och envishet behärskar hon hypnoskonsten. Hon hypnotiserar sig bort från barnhemsmisären, hypnoiserar sig till en första klass flygbiljett till New York om jag inte minns fel, där hypnotiserar hon sig till att f¨ha en sångshow (Molly Moons största dröm var likt många uppskattning och berömmelse) och där hypnotiserar hon alla till älska hennes falska toner. Mopsen Petunia vars ägare jag inte minns hypnotiserar Molly Moon till att älska henne. Omslaget på boken var sånt där fint papper som om man vickar på det så rör sig mönstren (minns ej vad det heter men det är sjukt futuristiskt och spännande). Molly Moons namn kom från lådan hon låg i utanför barnhemmets port, molly moons marshmallows tror jag.

I varje fall, mitt nyårslöfte är att lära mig hypnotisera.

eller njeajej.
diverse fina bilder från olika ställen
1. länken funkar inte längre, allt jag har kvar är "found last week at the sonoma dumps" som det tydligen stod.
2. by tim walker
3. "Ghost of corporate future" by iNeedChemicalX,
4. lolita
5. länk
6. "in the springtime..." by catpuff-noir
7. länk
8. flickr
9. ?
10. ...

well well, gått nytt år! kan inte alla lova sig att vara snälla bara. ingen kommer må bra av att du köper ett gymkort du aldrig använder, röka är kul, fan. jag lovar mig att jag ska gå på laserdoom i utstyrsel, chewbacca om jag får tag på dräkt.
peace

Light me with your candle and watch the flames grow high, no it doesn't hurt to try, it doesn't hurt to try

cirkus 26 sammanlagda timmar spenderat liggandes i fosterställning i den röda volvon gav mig tid åt mycket tänkande. inte något revolutionerande, inget nytt, men kanske ett eller två nystan av garninfernot i mitt huvud lyckades jag tvinna ut. inga konkreta slutsatser, men lite mer klarhet, några mål, saker jag vill åstadkomma/uppleva har jag kunnat sätta ord på. av känslan tomhet eller iver eller likgiltghet, har jag funnit en mindre abstrakt definiton-
jag vill se en björn. en riktig björn i en skog. inte en i en bur. jag har fått för mig att jag saknar de där saker den moderna människan skonats från/berövats, däribland att möta ett rovdjur i dess naturliga miljö. och så vill jag åka på en roadtrip i usa med vänner. och så ska jag gå i tystnad från kriget jag försökt vinna med atombombsattityd (inte för att lindra lidandet hos fienden utan för att minska sideffekterna) och så vill jag visa min definition av harmoni och skönhet. och så vill jag veta hur du smakar.


polaroider jag o älskade EMMA tagit på varandra.

extraordinary machine

jag är hemma. efter 120 mil. lång djävla väg, sjukt skönt att vara tillbaka och veta att man aldrig ska tillbaka. med samma tvärsäkra beslutsamhet som att jag aldrig någonsin kommer utöva friidrott igen vet jag att jag aldrig kommer göra en snarlik resa igen. ALDRIG. i hela mitt liv, extremt skönt att veta det. ALDRIG

SÅHÄR GLAD ÄR JAG!

??????????????????????? ALDRIG MER FRIIDROTT.
NEJ SA JAG!
I AM FREE STEFFI_GOLD

alarm call

kom och rädda mig. snälla, hyr en bil, ak till gränsen, ta färjan över till danmark, ak där ett tag, ta färjan över till tyskland, kör pa autobahn ett litet tag, kom sedan till celle, har finns jag. pa internetcafet pa bergstraße. det med grön skylt.
vi kan rana en mack, och gömma pengarna i en ihalig löstagbar gravid-mage. inge ksulle misstänka oss. (drömde det där med mackranet och magen pa bilfarden hit) jag kommer dö ananrs. har varit har i mindre än ett dygn men det känns som en evighet,. min mormor har försökt döda mig. haha. som alltid, nötter i min djävla mat. med flit. jag ör dödsallergisk men hon tror att jag bara försöker vara speciell ovch vill därför fa mig att äta nötter. vafan,. lever pa sallad och bröd. ar hungrig. är pank. hade jag haft pengar kunde jag iaf köpt döner men icke. fan. smygrökte inatt frün mitt fönster. mormor kom in men hann inte märka nagot tror jag. hoppas jag. allt här gar i ultrarapid. trafiken, manniskorna, timmarna.. snalla radda mig. imorgon ska jag genomlida en GUDSTJÄNST. ok. jag känner mig som damien (omen).
Vad fan gör jag har?


<77§

Kung His Hsin Nien

om tre och en halv timme åker jag till tyskland. jag ska bila. jag har förberett mig psykiskt genom att inte sova alls innan, så jag sover hela vägen.

jag vill inte.

hjelp.

white rabbit


L Ä N K

sparka i magen

jag vill inte vara med. jag orkar inte hata migsjälv så jag hatar världen.

I've never been up where i see the others climb, seems like it must be nicekom härifrån men det funkar typinte

Strangler's wood

jaha.


HÄRIFRÅN


läNK


link


hära<


K A T T


TRYCKLÄNK!!!!!!!11ett

peter pan

Du vet när man hatar sig själv så mycket att man vill kliva ut och bara gå, kliva ut ur sitt skal som man avskyr så intensivt att det bara kliar, skaver och skär. och alla stämplar, alla förutfattade meningar, falska antaganden. alla märken som påminner om e tidigare erfarenheterna, ärren, blåmärken. ja, det vore fint att bara ta av sig det och gå därifrån naken

men eftersom jag sitter fast i mitt slitna skal så får jag göra det bästa av det. vad fan det nu kan vara. helst vill jg inte göra något alls utav det, just nu är min bästa kompis min säng, min varma, omfamnande säng.

Det känns som om det ska regna. himlen har varit grå de senaste tre åren, egentligen började molnen komma för sex år sedan, med viss nederbörd har ovädret tätt sig men nu när man förutspått åtmistone lite snö, kyla och distraktion, så verkar det istället vara regn som gäller. oprovocerat eller så är allt egentligen provokativt, vi pratar om att det är påväg att spricka upp men tidigare prognoser har visat det motsatta, snöblandatregn har de varit mycket av, men för nästan precis ett år sedan var det ljuv vår. men så länge det inte börjar åska nu så är det ok. lite regn har man aldrig dött av.

I Hate Rock & Roll

tystnad. jag har absolut ingenting att säga. eller jag har för mycket att säga helt enkelt, sådär mycket att man inte vet vart man ska börja, känslan av hopplöshet övervinner ivern att hävda sig eller påverka nästan omedelbart.


Decadent, photographer; James Macari

tikwid

jag har bott själv nu i sex dagar. det känns lite skumt. men jag busar ibland till det och känner mig vuxen men oerhört barnslig i och med nivån på mina dåd.


fina bilden från DÄR men jag vet inte om länken funkar som den ska. : (((((((((((((((((((((((

23 Go Into End

prov imorgonbitti. kl sex ska jag upp. plugga. men det går inte. med en försening på cirkus tre månader är det där tillbaka. det där som nu lämnat mig handlingsförlamad och förlorad i mina tankars låtsasvärld. får se huruvida jag lyckas skriva korrekta fall-lösningar med hänvisningar till köplagen eller om det bara blir lite blyertsstreck som egentligen är ett hemligt språk som jag roar mig med. EHÖH


står typ i hörnen ju vart bilden kommerifrån va.

LORD GANESH GOD OF LUCK

Förut avskydde jag det, men nu trivs jag men att vara själv. Ensam. När nutiden är en besvikelse, när imorgon känns som ett hot, så är det finaste (och kanske fegaste) man kan göra att leva i det förflutna, återuppleva episoder av ens liv som kanske innefattat lycka, eller bara känslor av behag. Jag börjar bli duktig på det, att gå igenom ett händelseförlopp och försöka återuppleva känslan, eller iaf definera känslan och vara glad att man någonsin känt just så. (det svåra är att inte bli ledsen att känslan är borta nu, att fokusera på hur fantastiskt det är att man upplevt det och att man kanske kan få göra det igen)

Egentligen borde jag sova men skev kosthållning och rörigt i skallen håller mig klarvaken.
Satte mig i mitt fönstret för en natt/morgon-cigg, ett försök att rensa tankarna lite, men det gjorde mig bara piggare. Det vackraste jag vet är musik, men också världens musik, tystnaden tidigt på morgonen när hökarängen sover, men också ljudet av ett skevt avloppssystem eller dylikt som låter som om någon står nedanför mitt fönster och urinerar i en evighet.It's kind of strange, the way you change, but then again we all do toomin verklighetsflykt, min utopiska dagdröm idag

I'd rather not

varför vill folk påverka utomstående indivders liv? Vad är det som gör att så många drivs av att sprida ett budskap, en religion etc. Jag har inget emot att man är religiös, men vad är det som gör att man tror sig veta bättre och sedan också tro sig vara någon slags övermänniska som bara måste ändra på alla. usch. det är något med kristendomen och deras korståg tex, inte för att de drevs endast för att man ville sprida en tro för Guds skull, men principen finns idag också, troende som förfäras av att folk går ur kyrkan, ser det som något hemskt och som man måste ändra på.
Varför vill Svenska Kyrkan rekrytera fler folk, (fattar också att det är för att de konkar annars men jag menar varför måste de tvinga på en tro på andra?) -tänker bara å reklamerna som satts upp i kollektivtrafiken och skapat debatt.
Vad är det med folk? Visst om man försöker få folk att ändra sig för att det är något som gynnar en själv eller andra eller både och, tex försöka sprida ett miljömedvetet budskap, men annars.
Nej det är ett hemskt beteende i mina ögon, att religion är ett accepterat påtvingnads-ämne, det skulle ju aldirg vara ok om en rörelse gick ut i media och fick beklaga sig över att det äts för lite raffinerat socker bara för att de älskar socker, och tror på ett sockerland efter döden, där en reinkarnerad sockervadd sprider kärlek i form av spunnet socker. (lösryckt liknelse jaja)

grejen är att när jag skrev det här, vet inte varför jag behövde hävda mina åsikter(och nej jag tvingar inte på, alltså är jag ingen hycklare, min blogg är fär min skull, jag vill inte sprida mina åsikter för att jag tror mig ha nåon skyldighet till att göra folk bättre eller rädda dem eller dylikt) men iaf, jag vart osäker på vad jag skrev, jag menar inte att vara respektlös gentemot religiösa, jag ville bara belysa vad jag anser vara ett väldigt respektlöst beteende som jag tror skapar mycket mer problem än vad det rekryterar folk till en livsberikande tro (ser det bara som en verklighetsflykt, en lögn)

BILDER FRÅN ------------

† SNÄLLA TOMTEN †

min önskelista:

  • en liten katt
  • blått hår (vet inte hur fan jag ska lyckas. har ju hennat, fan snälla någon, (jesus?)kom med tips!.
  • en limpa
  • förstärkare och högtalare
  • någon som tentar av matte b åt mig
  • ett band med fina ord som någon spelat in. hemliga meddelanden
  • torrshampoo

öh. jag har inget bättre för mig nej.
fina bilderna kommer från läänkkk

Walking on air

nu flyr jag. kanske inte geografiskt men emotionellt och socialt.
samtidigt som jag nu finns här mer än någonsin, i varje fall för den som verkligen behöver mig och som jag är skyldig allt.
Mina öronsnibbar gör ont. Vet inte varför. Jag är ett missfoster, som en mutant fast jag får aldrig några fördelar när jag deformeras, muteras.
I er krymper min psykiska varelse medans min fysiska person förstoras tio gånger om.

Det värsta som finns är att sitta mitt emot den du älskar mest och se att allt den är förtvivlad över med sigsjälv, allt den gråter för, allt som grunder i dennes dödsönskan, är befogat. Att du skulle känna och önska detsamma om du var i dennes skor.

Här är lite fina bilder. Det kunde varit mer än fina men eftersom Jourdan Dunn är så otroligt benig så förstörs bilderna lite.No language, just sound, that's all we need know


sitter och andas in röken från rökelsen som jag tänt för att täcka cigarettröken.
Hur mycket jag än läser, grubblar eller frågar så kan jag inte förstå hur folk tänker, speciellt inte då deras åsikter motsvarar genomsitts svensson, när mina värderingar och uppfattningar är det som är udda (förutom bland mina vänner) äh jag vill leva i en bubbla. ok.?


bild från ilovefake.com

RSS 2.0